Shark Bite

Shark Bite är ett roligt spel som leverantören Amaya, numera kallat The Star Group, har lanserat. Bolaget grundades 2001 och har skapat flera roliga spel som är väldigt populära. Shark Bite är ett av dessa. Spelet handlar om ett rovdjur som på många sätt är fascinerande. Rovdjuret är en haj. Ett spännande rovdjur som tar dig till nya höjder. Du får möjlighet att vinna en stor jackpott och det med hjälp av Shark Wild-symbolen. Den ersätter de andra symbolerna och gör det möjligt att vinna stort. Njut även av bonusrundorna som du kan bli tilldelad. Snurra på hjulen och få möjlighet att få flera vinstlinjer på en och samma gång. Spelet har funnits i flera år och har gjort många spelare glada med vinsterna som spelet genererar.

Det som gör detta spel roligt och underhållande är flera saker. En av dem är det lekfulla temat som är tecknat och påminner lite grann om Disney-filmen Hitta Nemo, speciellt när man ser det fantastiska riket under vattnet. Spelet har dessutom ett rovdjur som är både intressant och spännande. Spelplanen är full av vackra färger och grafiken är otroligt vacker. I spelet finns det både wild-symboler och scatter-symboler som har olika funktioner som hjälper dig att få en vinnande kombination som kan ge otroligt stora pengar. Bonusrundor är inte helt fel att få, där har du möjlighet att vinna utan att spendera extra pengar. En ren bonus med andra ord. Du kan få upp till 30x din insats med multiplikatorn.

Vinstlinjer och insatser

Detta spel har fem hjul med tre rader vardera och totalt spelar du med 25 vinstlinjer. Vinstlinjerna i spelet är fasta, vilket innebär att du inte kan ändra dem utan du spelar hela tiden med alla 25 linjer aktiverade. Det lägsta du kan satsa i Shark Bite är 0,25 och det högsta är 250. Ju högre du satsar, desto högre kan du såklart vinna. Det är enkelt att justera inställningarna över hur mycket du vill satsa för varje snurr. Dessutom finns det en Max Bet-knapp som ger dig möjligheten att enkelt spela med maxinsats. Du kan som sagt även spela för en lägre summa men i detta fall blir såklart även dina eventuella vinster lägre.

Tema och grafik

Spelet handlar om en tecknad haj och utspelar sig av naturliga skäl i havet. Miljön är färgstark och du hittar många olika fiskkaraktärer i Shark Bite. Bland annat möter du clownfisken som ser precis ut som Nemo samt en sjöstjärna, två röda fiskar och en lila fisk. Ytterligare symboler i spelet är en orange fisk, en grön liten fisk och snäckskal. I spelet finns även en spännande skattkistan samt en stingrocka samt ytterligare en lila liten fisk. Spelet är med andra ord väldigt färgglatt och det är en fröjd för ögat! Den kanske allra viktigaste symbolen i spelet, den som ger allra högst utbetalning, är Shark Bite-logosymbolen. Bakgrundsmusiken i spelet är stämningsfull och passar perfekt ihop med temat och dess färgglada symboler.

Bonusfunktioner i spelet

I många spel finns det bonusspel som du kan spela och det finns det även i detta spel. Här finns som sagt en wild-symbol som i detta spel utgörs av självaste hajen. Den ersätter alla andra symboler, förutom scattern och bonus-symbolen. På så sätt har du möjlighet att vinna fast du inte har fått en vinnande kombination. Det finns även den så kallade scatter-symbolen, som består av en skattkista. Denna utlöser en free spins-runda när du får tre av dem utspridda över andra, tredje och fjärde hjulen. Får du detta tilldelas du inte mindre än 10 free spins. Dessa kan dock inte leda till re-spins. Feeding Frenzy-bonusen utlöses av två bonus-symboler på hjulen 2, 3 och 4. Här kan du vinna upp till 30x insatsen.

Positivt med spelet

  • Det finns en del positivt med detta spel och den största positiva saken är att du kan få en multiplikator på upp till 30x, vilket kan ge stora vinster.
  • Sedan finns det bonusrundor som man inte vill missa.
  • Man har dessutom inte mindre än 25 vinstlinjer som ger en chansen att vinna fina pengar.
  • Miljön är dessutom färgrik och vacker.

Negativt med spelet

  • Det är lätt att fastna i spelet och spela längre tid än vad man först hade räknat med.
  • Shark Bite har tyvärr ingen progressiv jackpott men däremot en fast jackpott som ligger på 10 000 vilket inte är fy skam.

Sammanfattning

Shark Bite är ett roligt och underhållande slotspel som tar dig ner till djupet av havet. Du spelar i en vacker miljö med underbara färger. Du får bekanta dig med flertalet olika fiskar och naturligtvis får du se hajen när den är i sitt esse. Du kan vinna free spins och ta del av ett bonusspel. Du spelar med totalt 25 vinstlinjer och spelet har ett klassiskt upplägg med sina fem hjul med tre rader vardera. Snurra hjulen och håll tummarna för att få vinnande kombinationer. Håll extra koll på hajsymbolen då det är den som ersätter alla andra symboler, förutom scattern och bonus-symbolen, och hjälper dig att vinna även fast du inte har en klar vinnande kombination.

Featured Casino
100% upp till 100 kronor
18+ Spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor gäller